P17: Förlust i Trelleborg

En tung helg för akademilagen då när man summerar den innehöll tre förluster. P17 förlorade med uddamålet nere i Trelleborg.

- En tuff match som spelades under svåra förhållanden nere i blåsten på Vångavallen, summerar Robert Nordström.

Lagen turades om att föra matchen både spel- och målmässigt. HBK tog ledningen genom Remo Gotfredsen (14), Trelleborg kvitterade i 22:a minuten innan Remo gav HBK ledningen igen (33). Trelleborg kvitterade den ledningen precis innan paus.

Ett par minuter in i andra gav Ardi Hajdari HBK ledningen för tredje gången på straff innan 3-3 (53) och 4-3 (57). De tre poängen stannade i Trelleborg.

- Vi tar med oss att vi har saker att förbättra både offensivt och defensivt, avslutar Robert Nordström.

Trelleborgs FF - Halmstads BK, P17 Ligacupen, 4-3 (2-2)

Petter Andersson - Gentrit Ibishi (75), Filip Eriksson, Linus Claesson, Hugo Neborg - Mattias Almgren Salem, Kazper Karlsson, Samuel Svensson (46), Remo Gotfredsen - Albin Morina (67), Ardi Hajdari

Avbytare: Lucas Lindau (67), Ludvig Larsson (46), Jonathan Fasth do Nascimento, David Andersson, Gabriel Dal Molin (75)

Mål: 0-1 (14) Remo Gotfredsen (Ardi Hajdari), 1-1 (22), 1-2 (33) Remo Gotfredsen (Mattias Almgren Salem), 2-2 (45), 2-3 (47) Ardi Hajdari, straff, 3-3 (53), 4-3 (57)