Jennifer klar för HBK

HBK Dam har rekryterat sitt sjätte nyförvärv inför första året i div.1. Det är Jennifer Andersson med mångårig rutin från elitfotboll som nu förstärker laget ytterligare.

-Vi är väldigt nöjda för att få Jennifer till oss, hon är en spelare som tillför laget och truppen erfarenhet från högre nivåer än de flesta av våra spelare. Jennifer som nu spelat i Böljan några år har också erfarenhet från Stattena och andra klubbar, säger damtränaren Fredrik Andersson.


- Redan när jag tillträdde som ny tränare så fanns en tanke i att försöka knyta Jennifer till oss. Det kändes som ett naturligt val eftersom hon bor i Halmstad, säger Fredrik Andersson. 
- Vi bjöd in Jennifer redan i höstas och hon tränade några gånger med oss före jul. 


Jennifer är fotbollsfostrad i BK Astrio och känner de flesta av dagens ledare i HBK sedan tiden i gul/svart.

-Jag var lockad av HBK:s satsning tidigt men tog beslut att hoppa på först nu. Efter att ha pendlat till Falkenberg några år för träning och match så kändes detta bäst för mig. Jag har nytt jobb som kräver närhet och där jag skall kunna infinna mig på kort tid, säger Jennifer. 


Vad kan du tillföra laget?

- Med min bakgrund som spelare i olika föreningar så vill jag ta med mig det bästa av varje. Det jag sett hittills visar tydligt att HBK är på rätt väg och det skall bli spännande att få vara med på resan. 


-Rekryteringen av Jennifer är ytterligare en del i den plan som vi lagt inför säsongen. Målsättningen var att få in spelare med erfarenhet från div.1 eller högre. Jennifer passar perfekt i det och blir vår mest erfarna spelare hittills. Vi har samtidigt vår Utvecklingstrupp med många spelare som på sikt kommer konkurrera i damlaget, säger Fidde. 

- Där vill vi efterlikna det som vi haft på herrsidan i många år. En bas av spelare som vikan lyfta upp varje säsong. 


Vi hälsar Jennifer hjärtligt välkommen till Halmstads Bollklubb.