Tre spelare nominerade till Månadens spelare

När nomineringen till Månadens spelare står klart visar det sig att det är tre spelare från Halmstads Bollklubb som är nominerade. Andreas Johansson, Emil Tot Wikström och Mikael Boman har alla tre chansen att bli hedrade för en statyett som bäste spelare i november.

Alla tre uppskattar att de är nominerade och de är inne på att laget gått väldigt bra.

- Klart det är kul att man uppskattas för det man gör genom att bli nominerad. Precis som hela laget, och jag själv, så har vi gjort det väldigt bra här på slutet när vi har radat upp den stabilitet och de segrarna, så det undgår ju inte de som följer Superettan, menar Andreas Johansson, som är en av tre nominerade.

En av de andra är Emil Tot Wikström:

- Jag har gjort en bra höst och känner att jag fått ut lite mer av mitt spel. Sen är det kul att det är tre från samma lag, det visar att vi har gjort det bra det senaste.

- Jag har gjort lite poäng i november, något mål och någon assist, det är väl det som har stuckit ut lite extra. Skönast är mina mål uppe i Sundsvall, som gjorde att vi säkrade avancemanget, och vinna med så stort, säger Emil Tot Wikström.

För Mikael Boman är det andra månaden i följd som han är nominerad till Månadens spelare.
-Jättekul att vara nominerad igen, vilket tyder på att det gått bra för mig. Det är ju en speciell månad med bara tre matcher men där jag gjort fyra mål och två assist, samtidigt som vi säkrade allsvenskt avancemang och serieseger, säger ”Bosse”.


Vem som blir Månadens spelare avslöjas inom några dagar.