Tränarteamet träffades

På onsdagen träffades herrarnas tränarteam 2021 för första gången på Örjans vall. På bilden ser man de fyra; Torbjörn Arvidsson, Dennis Nilsson, Pelle Olsson och Magnus Haglund.
- I dag har vi haft första samlingen med tränarteamet inför 2021, vilket innebar att det var Pelle Olssons första dag. Han fick lov att sätta sig in i vårt spelsätt och vi gick också igenom hur upplägget ser ut för januari. Det var en första introduktion för Pelle i HBK. Nu tar vi ett litet break för jul och nyår, innan vi ledare återsamlas den 7 januari, berättar Magnus Haglund.

För Pelle Olsson var det den första fysiska mötet med sina nya arbetskamrater.
- Det känns väldigt bra, roligt att vara här och jag ser fram emot att jobba ihop med teamet. 

Pelle Olsson var spelare under två säsonger i föreningen på 1980-talet. Då hade han jobb vid sidan om, på SE-Banken, men nu kommer han tillbaka till Örjans vall på heltid.
- Det känns jättebra att vara tillbaka, det är en härlig fotbollsmiljö. Det otroliga är att jag känner flera av människorna sedan tidigare då de var här redan då. Fast att halvtidspausen mellan halvlekarna i Halmstad är 33 år, ändå är det några människor som är kvar, vilket är trevligt, säger Pelle Olsson.