LSK-tränaren inför lördagens match

På lördagen möts de igen. För några år sedan tränade Jörgen Wålemark Varbergs BoIS och vid sin sida hade han Torbjörn Arvidsson. I dag är Wålemark tränare för Ljungskile SK medan Arvidsson är tillbaka som assisterande tränare i HBK.
Hittills i år har det gått lättare för Arvidsson eftersom HBK ligger i toppstriden medan Wålemarks Ljungskile SK slåss i botten av tabellen. Men Wålemark har ändå positiva tankar inför eftermiddagens fotbollsmatch.
- Målet att ta tre poäng är väl kanske i optimistiska laget, men halläningarna kommer att få kriga ordentligt för att få med sig några poäng hem, säger Wålemark till föreningens hemsida lsk.se.

Jörgen Wålemark har god kännedom om HBK inför eftermiddagens match.
- Vi möter ett av seriens bästa lag med historiska meriter och en trupp, tränare och ledarstab med allsvenska kvalifikationer och där jag tycker att HBK också hör hemma. Deras forwards och mittfält med allsvensk erfarenhet och rutin kommer att sätta hög press mot oss, men vi kommer att hålla emot bäst tygen håller, tror Jörgen enligt Ljungskile SK:s hemsida.

- Även om det var surt att tappa två poäng i onsdags mot GAIS så tycker jag vi nu kommit in i seriespelet på allvar och börjar få struktur på spelet både framåt och bakåt och som kommer att ge utslag i matchen mot HBK, säger Wålemark till lsk.se 

Hur matchen slutar vet vi först i eftermiddag. Avsparken sker kl. 17.30 och matchen kan ses på Dplay.se