GAIS-tränaren tror på en tuff match

I eftermiddag är det match igen på Örjans vall. GAIS tar bussen från Göteborg till Örjans vall för att göra upp om tre poäng.

GAIS har haft en tuff tid och senaste vinsten kom mot Dalkurd den 8 juli. Efter den har de spelat fem matcher utan vinst, tre av dessa är oavgjorda resultat. Så blev det senast mot Akropolis IF på bortaplan, ett lag som HBK föll mot i förra hemmamatchen.

– Vi vet att det kommer bli en tuff match men jag hoppas att insatsen mot Akropolis senaste har gett spelarna lite ökat självförtroende och att vi ska kunna göra något liknande mot HBK, säger GAIS-tränaren Stefan Jacobsson till föreningens hemsida.

När man inte får resultaten med sig blir träningarna mellan matcherna än viktigare.
- Vi har haft bra träningar under veckan och spelarna kör stenhårt för att vi ska kunna utveckla laget och spelet. Min förhoppning är att vi ska kunna visa prov på det även nu när det vankas match, hoppas GAIS-tränaren i artikeln på gais.se

GAIS får undvara August Wängberg som blev utvisad sist. I stället är två tidigare skadade spelare tillbaka i 19-mannatruppen; Niclas Andersén och Emil Wahlström.