Dusan får inte möta sitt gamla lag

Matchen i morgon mot Dalkurd FF skulle bli en speciell match för Dusan Djuric. Under 2016 spelade han för klubben och gjorde 20 matcher och svarade för 2 mål. I morgon skulle han försöka se till att HBK besegrar Uppsalalaget. Men, det blev ett sent återbud av Dusan p.g.a. att han i dagarna ska bli pappa.
2016 var Dusan tillbaka i svensk fotboll och han spelade då under ett år i Dalkurd FF. Laget, som då utgick från Borlänge, kom fyra i Superettan, en poäng efter HBK som kvalade upp efter segern mot Helsingborgs IF.

För Dusan var det ett bra år i dalklubben.
- Det var ett väldigt bra år, jag trivdes bra då där var många bra spelare och ledare. Dalkurd var då en ganska liten klubb, nu har de blivit mycket större och har spelat i Allsvenskan, så det är en fin klubb.

Dusan i Dalkurds dräkt 2016 mot HBK på Örjans vall. Till höger Kristoffer Fagercrantz.

Vad säger om din säsong hittills?
- I det stora hela så är jag nöjd med mitt egna spel och mina lagkamrater. Vi ligger tvåa och är med i toppen, vi har fått en väldigt bra start men vi kan mer allihopa och det ska vi fortsätta att visa framöver.

Det har varit ett komprimerat program med många täta matcher och det har spelarna känt av. Dusan som hade startat de elva första matcherna fick senast börja på bänken för att sen göra ett inhopp.
- Jag och många andra har varit lite trötta och det var faktiskt lite skönt att få vila, så nu känns det bra igen, så det är bara ute att köra igen, sa Dusan Djuric innan han tillsammans med Magnus Haglund kom överens om att lämna återbud till matchen p.g.a. att han ska bli pappa i dagarna.