Snart dags för Hemmamatchen 2019

Söndagen den 29 september är det dags för Hemmamatchen; den halländska derbymatchen mot Varberg då näringslivet bjuder publiken på fri entré. 
Söndagen den 29 september bjuder näringslivet på entrén vilket gör att ni har möjlighet att se Hallandsderbyt mellan HBK och Varbergs BoIS gratis.

Ju fler som kommer till det halländska derbyt mellan HBK och Varbergs BoIS desto bättre, eftersom företag och privatpersoner stöttar HBK med 1, 2 eller 5 kronor per åskådare som kommer till matchen. Här kan du se vilka företag och privatpersoner som stöttar HBK.

På Örjans vall kan du inte bara njuta av fotboll; du kan även äta god mat som du kan köpa vid vår Foodcourt, i Kvasterian eller någon av våra kiosker. Uppe vid Örjanstugan kan du köpa nygräddade våfflor och för de yngre barnen finns vårt Kids Corner där vi har ansiktsmålning och spontanfotboll.
 
Hemmamatchen mot Varberg är en väldigt viktig match för oss när det gäller ekonomin, och vi hoppas att så många som möjligt kan ta sig till Örjans vall söndagen 29 september 15.00 och stötta klubben med sin närvaro.

Önskas sittplats kan man köpa det för det rabatterade priset 50 kr/styck här.