Gamla hjältar ställer upp för HBK

Under våren har tre styrelsemedlemmar valt att lämna sitt uppdrag som styrelseledamöter i HBK. Nu står det klart vilka tre personer som fyller stolarna året ut – Mikael Kaller, tidigare ordförande Bengt Sjöholm och förre HBK-spelaren Tommy ”Hacke” Andersson.
– Vi blev ju tillfrågade om vi kunde vara med och det är för att det har hoppat av en del folk. Det är inte så många kvar helt enkelt och därför jag väljer att ställa upp, berättar Tommy ”Hacke” Andersson.

Det är bekanta namn som återvänder till styrelsen. Bengt Sjöholm var ordförande i HBK från 2001 till 2006 och Tommy ”Hacke” Andersson, som var lagkapten när HBK tog SM-guld 1997, har också han suttit i styrelsen tidigare. Mikael Kaller är en av HBK:s stora trotjänare och har haft flera olika positioner i klubben genom åren. Just nu hjälper han HBK med ekonomin på ideell basis.

Tommy ”Hacke” Andersson berättar att klubben betyder väldigt mycket för honom, och att det därför är viktigt att hjälpa till.

– Klubben betyder jättemycket. Jag har spelat i elva år, nästan 500 matcher och haft jättemycket glädje av det, även civilt.

Vad vill du bidra med i styrelsen?

– Jag är adjungerande året ut, men det är klart att det behövs krafttag. Vi är beredda att kavla upp ärmarna och göra det som krävs. Det är hårt jobb och många måste hjälpa till. Jag vill vädja till företagare och medlemmar och alla intresserade att ställa upp – stötta genom att komma på matcher och näringslivet kan engagera sig mer. Vi klarar inte detta själva, utan vi behöver hjälp. Det vill till att folk runtomkring ställer upp, avslutar "Hacke."