Fri entré för alla när HBK möter Varbergs BoIS

På söndag är det dags för ett halländskt derby, då HBK och Varbergs BoIS drabbar samman på Örjans vall. Det är fri entré för alla, då näringslivet bjuder på inträdet. Önskas sittplats kan man köpa det till det rabatterade priset 50 kronor/plats.
HBK har revansch att utkräva efter uddamålsförlusten på Påskbergsvallen i våras. På söndag, klockan 15:00 är det dags för ett hett halländskt derby på Örjans vall, då grannarna i norr kommer på besök. 

Det är fri entré för alla, eftersom näringslivet bjuder på inträdet. Flera företag och privatpersoner sponsrar med x antal kronor per åskådare som kommer - så ju fler som kommer desto bättre! Läs mer här

Till alla seriekortsinnehavare!
Under matchen mot Varbergs Bois på söndag bjuder HBK alla seriekortsinnehavare på gratis kaffe och chokladbit. Detta uthämtas i valfri kiosk på Örjans vall mot uppvisande av seriekort för 2019.

Vill du köpa Halva potten-lotter - och få chansen att gå hem med lite mer pengar i fickan? När HBK möter Varberg kan du köpa Halva potten-lotter med kontanter, Swish eller kort.