Detta händer på Örjans vall när HBK möter Varberg

På söndag klockan 15 är det dags för ett halländskt derby på Örjans vall när HBK möter Varbergs BoIS. Förutom en härlig och spännande fotbollsmatch händer det massa annat på arenan i samband med matchen. Dessutom  är det fri entré, eftersom näringslivet bjuder på inträdet.
Det kommer säkerligen hända mycket på plan när HBK möter Varbergs BoIS i ett hett halländskt derby på söndag. Dessutom kommer det hända en hel del runt om på Örjans vall i samband med matchen:

Vår hospitalitypartner Zigges Garage lottar ut ett presentkort var tionde matchminut på sittplatsbiljetterna.

Alla våra seriekortsinnehavare får gratis kaffe och en chokladbit i valfri kiosk mot uppvisande av seriekort för 2019.

Heja fram alla våra fantastiska ungdomslag i halvlek, då vår årliga ungdomsparad går av stapeln. 

Träffa HBK-Ringen och Gamla Bollklubbare och prata BLÅ-andelar utanför Kvasterian.

Biblioteken är på plats och delar ut böcker och bokmärken till alla barn i Kids Corner.

U15 bjuder på godsaker till alla som köper Halva potten-lotter (alla får en pingvinstång som vill ha). Du hittar dem i orangea jackor ute på området. På söndag kan du dessutom köpa Halva potten-lotter med kontanter, kort eller Swish. 

Dessutom håller medlemspuben, Kvasterian, vår foodcourt, kioskerna och souvenirshopen öppet som vanligt. Missa inte att köpa en god våffla uppe i Örjanstugan!

Det är fri entré för alla eftersom näringslivet i Halland bjuder på inträdet. Önskas sittplats kan du köpa det för det rabatterade priset 50 kronor/plats.