U21 besegrade IFK Göteborg

HBK var det bättre (och även något äldre) laget när HBK mötte IFK Göteborg på Kamratgården. Det blev tillslut seger med 2-0 efter mål av Isac Harrysson och Oliver Hintsa.
HBK var inledningsvis det bättre laget, och Emil Tot Wikström hade första halvleks farligaste chans då han drämde bollen i stolpen efter ett fint HBK-anfall.

Trots ett övertag i bollinnehav och skapade chanser stod det 0-0 mellan HBK:s U21-lag och IFK Göteborgs dito i halvtidspausen.

Men i den andra halvleken kom målen, även om IFK Göteborg arbetade sig in i matchen och jämnade ut spelet. Efter ungefär en kvarts spel i den andra akten blev Isac Harrysson målskytt, efter ett fint anfall där bland annat Oscar Petersson och Alexander Johansson varit involverade.

Malte Påhlsson i HBK-målet tvingades till en bra räddning, då han fick ut bollen till hörna vid ena stolproten, men närmare än så kom inte IFK Göteborg. Istället kunde Oliver Hintsa punktera matchen med bara några minuter kvar av ordinarie tid då han vackert satte dit 2-0.