U19 besegrade Trelleborgs FF

Trelleborg tog ledningen, inte helt rättvist, i den 18:e matchminuten. Men HBK gav inte upp, och den höga pressen gav utdelning. Tillslut var det Bollklubben som vann med 3-1, efter mål av Isac Harrysson (1) och Mohammad Alsalkhadi (2).
HBK inledde matchen med mycket boll, och en del halvchanser. Trelleborg hade svårt att hota det blåsvarta laget, och därför var det inte helt rättvist att gästerna tog ledningen med knappa 20 minuter spelade.

Men rättvisa skipades tillslut. Isac Harrysson kvitterade till 1-1 strax innan paus med ett fint skott på halvvolley. I den andra halvleken gjorde Mohammad Alsalkhadi först 2-1 och sedan 3-1 och därmed var segern säkrad för HBK:s U19-lag. Dagens trepoängare gör att en plats i U19-Allsvenskan nästa säsong är väldigt nära.