U17 möter Malmö FF i match om SM-guld på söndag

Se till att vara på plats på Halmstad Arena 1 (Sannarp A) klockan 14.00 på söndag för i matchen mellan HBK U17 och Malmö FF avgörs vilka som tar SM-guld i U17-Allsvenskan 2019.
För att HBK ska ta guld krävs vinst mot MFF samtidigt som Hammarby tappar poäng mot Sirius. MFF vinner serien om man slår HBK eller om matchen slutar oavgjort och Hammarby inte slår IKS.
 
 Att i sista seriematchen kunna bjuda spelare, ledare och publik på en sån här match känns otroligt roligt, säger Robert Nordström som är U17:s huvudtränare. 

– Killarna har redan från januari i år jobbat väldigt hårt på träningar och match för utveckla sig själva och laget och har fått vad de förtjänar, nämligen att i höst få spela matcher mot tuffast tänkbara motstånd i Sverige på 17-årsnivå. Och att då få avsluta seriespelet på hemmaplan mot den största klubben i Sverige och dessutom ha guld att spela om är såklart extra trevligt och inspirerande.
 
På söndag finns det sittplatsläktare till förfogande och som vanligt är det fri entré och dessutom finns det möjligheter att köpa lite fika och annat på plats då Siv Nilsson tar fram både kaffe, kakor med mera.
 
Här har du den rafflande tabellsituationen inför sista omgången. 

Truppen: 
Zackarias Nilsson, Petter Andersson, Filip Larsson, Eric Svensson, Viktor Håkansson, Charlie Dagård, Johan Gudmundsson, Nils Thelander, Måns Mårtensson, Axel Jönsson, Jonathan Wadensten, Hampus Häägg, Oscar Murro, Eric Wiberg, Robin Berggren, Arlind Begolli, Edwin Cronvall, Jonathan Falk, Ardi Hajdari