Sista hemmamatchen för säsongen på söndag

På söndag är det dags för den sista matchen på Örjans vall för HBK för denna säsongen. Passa på att köpa dina biljetter redan idag, eftersom Stena Line sänker förköpspriset på biljetterna den 23 och 24 oktober.
Säsongen närmar sig sitt slut, och HBK har två matcher kvar att spela innan vi kan summera 2019. Först väntar den sista hemmamatchen för säsongen mot IK Brage på söndag. 

Klockan 14 öppnar vi portarna och klockan 15 börjar matchen. 

Både Jesper Westerberg och Peter Larsson avslutar sin tid i HBK när säsongen är slut, så passa på att se dem på Örjans vall när det är dags för sista hemmamatchen. 

Dessutom är det 50% rabatt på allt i souvenirshopen, så passa på att köpa en varm hoodie, en fin halsduk eller något annat till ett rabatterat pris! Shopen har som vanligt öppet innan match, och du kommer även ha möjlighet att köpa dina souvenirer precis efter matchen om det passar bättre. 

Glöm inte att köpa dina biljetter redan nu! Stena Line, som är matchvärd, har nämligen sänkt priset på förköpsbiljetterna under två dagar. Köper du dina biljetter på förköp idag, den 23 oktober, eller imorgon, den 24 oktober, kostar biljetterna endast 100 kronor/st för sittplats och 70 kronor/st för ståplats. Gäller på de vanliga förköpsställena. Läs mer här

Som vanligt kommer våra kiosker, Kvasterian, medlemspuben och vår foodcourt hålla öppet för den som är sugen på något gott att äta eller dricka. 

Vid dåligt väder är det bara att smita in till souvenirshopen där det finns regnponchos att köpa för en billig peng. 

Vi hälsar alla varmt välkomna till Örjans vall på söndag.