Haglund efter segern mot Norrby: Jag är jättenöjd

HBK besegrade under söndagen Boråslaget Norrby med 3-0. HBK-tränaren Magnus Haglund var väldigt nöjd med vinsten.
– Jag är jättenöjd. 3-0, tre gjorda mål och en hållen nolla är en jättebra match för vår del. Inledningen blev någorlunda jämn, och sen tar vi över. Vi har någon farlig frispark, får en straff som vi tyvärr missar och så gör vi mål efter ett inkast och äter oss in i matchen. Jag tycker 1-0-ledningen var på sin plats i halvtid, säger Magnus Haglund. 

Det var Mikael Boman som gjorde 1-0 till HBK, och han var en av första halvleks förgrundsfigurer då han slet i offensiven och även fixade straffen, som tyvärr gick i stolpen och ut. Och fler mål blev det i den andra halvleken. 

– Det var härligt att få göra tvåan i 55:e matchminuten. Det gav oss ett starkt grepp om matchen. Det var ett mål som kom till på en hörna, på en variant som Keith Millen satte ihop med spelarna igår. Så all cred till Keith Millen och spelarna som utförde den, säger Magnus Haglund.

Han fick tillslut se HBK besegra Norrby med 3-0, efter mål från Boman, Wiedesheim-Paul och Berntsson.

– Vi gör en bra match, vinner många dueller och spelar av och till bra fotboll och gör tre mål på fasta situationer. Jag kan inte vara annat än nöjd eftersom Norrby är ett bra lag. Jag är jättenöjd.