Fredrik Andersson ny huvudtränare för HBK Dam

Nu står det klart att Fredrik "Fidde" Andersson tar över som huvudtränare för HBK:s damlag. 
Under söndagen spelade HBK:s damlag sin sista match för säsongen. Det blev seger med 5-2 mot IF Röke, efter mål av Emma Nielsen (1) och Moa Karlsson (4). Eftersom Laholms FK samtidigt vann sin match mot Västra Karups IF blev det Laholm som tog steget upp till Division I. 

Men HBK:s damlag börjar redan nu bygga inför nästkommande säsong. Nu står det klart att Fredrik "Fidde" Andersson, före detta spelare och klubbchef i HBK tar över rollen som huvudtränare för HBK:s damlag. 

 Jag är glad att vara tillbaka i HBK. Jag har ju funnits i verksamheten på ungdomssidan även under de här åren sen jag var klubbchef, men nu blir det än mer tydligt. Sen var jag ju en av dem som var med att starta upp damlaget, så det är lite som att komma tillbaka hem, säger "Fidde" och fortsätter:

 Jag tror att hårt arbete är det enda sättet att lyckas med saker i livet, så nu ska vi ta nya tag och gratulera Laholm till att de har vunnit serien. Och näst år ska vi försöka göra den bedriften. 

Dessutom är HBK glada att Emma Silvandersson fortsätter som assisterande tränare och att Mats Lindgren fortsätter som målvaktstränare. Övriga namn i tränarstaben arbetar vi vidare med. 

 Vi ser över truppen och önskar att vi kan få ett par nya spelare in. Det arbetet är påbörjat och vi håller på för fullt. Prio ett är dock att få våra nyckelspelare att stanna, avslutar Fredrik Andersson.

Vi vill tacka Stefan Jönsson för hans insatser i rollen som tränare för HBK:s damlag och önskar honom lycka till framöver.