Uddamålsförlust för HBK Futsal mot Sotenäs

Efter en målmässigt tung första halvlek lyfte HBK Futsal sig i den andra halvleken och var nära att få med sig poäng hem från bortamötet med Sotenäs.
Det blev en snöplig start på matchen där Sotenäs kunde göra 1-0 redan efter 50 sekunder efter slarvigt bolltapp. Men sedan ägde HBK matchen i tio minuter, men effektiviteten fanns inte i laget och HBK lyckades inte göra mål.

Istället kunde Sotenäs göra 2-0 och därefter följde en svag HBK-period som gjorde att hemmalaget kunde gå ifrån till 4-0 som stod sig halvleken ut.

I andra halvlek lyfte sig HBK och hade bud på reducering flera gånger. Men det ville sig inte och Sotenäs utökade till 5-0 innan Alexander Tolic äntligen kunde reducera. Det gav energi och Sotenäs drog på sig många frisparkar, men HBK missade hela tre 10-metare och istället kunde Sotenäs utöka till 6- 1 på straff. Men med en stark avslutning kunde HBK göra ytterligare ett par mål till 6-5. Tyvärr blev tiden för knapp för att få in en kvittering.

HBK:s målskyttar: