U17 vann med 8-0 i Ligacupen mot FFF

Det vankades derby igen när andra omgången av höstens Ligacup för P17 spelades och HBK tog emot Falkenbergs FF på Halmstad Arena.
HBK gjorde 1-0 efter 13 minuter när Filip Ericsson frispelade Ardi Hajdari som rundade målvakten och gjorde det första målet för de blåa.

Efter det hade Bollklubben ett kompakt spel och bollövertag mot ett kämpande FFF. Men tillslut kunde gästerna inte freda sig mot de pigga HBK:arna och målskörden blev 5-0 när duktige domaren Hultén blåste för halvtidspaus.

Vi är väldigt nöjda med spelet både bakåt och framåt i första halvlek, säger tränaren Robert Nordström och fortsätter:

– Vi hade idag en snabbare och mer målinriktad offensiv än senast mot BoIS och då blev det också fler målchanser och bollar i motståndarens kasse den här gången.

I andra halvlek så fortsatte dominansen för HBK men det kanske var de många bytena som gjorde att spelet tappade lite struktur. Men det blev ändå tre mål till för HBK så när Remo Gotfredsen nickade in Hugo Neborgs fina inlägg i slutminuten så betydde det 8-0 till HBK och att det blir gruppfinal mot Ängelholm på bortaplan på söndag.

Vi fick lufta sjutton spelare idag så det var roligt, det var inga fel alls på inhoppen men med sex nya på plan så kan inte allt under slutet funka perfekt, konstaterar Mattias Olofsson i HBK-lägret.

Assister till målen kom från följande spelare: Mattias Almgren 2, Filip Ericsson, Gentrit Ibishi, Ardi Hajdari, Samuel Svensson, Kazper Karlsson, Hugo Neborg.
Målen hittar du nedan.

Tabell kan du hitta HÄR

HBK U17 – Falkenbergs FF U17  8-0  (5-0)
1-0 (13) Ardi Hajdari, 2-0 (27) Albin Morina, 3-0 (34) Kazper Karlsson, 4-0 (39) Albin Morina, 5-0 (45)  Linus Claesson, 6-0 (58), Albin Morina, 7-0 (66) Ardi Hajdari,
8-0 (90) Remo Gotfredsen.

Laget:
Petter Andersson – Adam Johansson (66), Filip Ericsson (72), Linus Claesson, Gentrit Ibishi (71) – Remo Gotfredsen (66-82), Kazper Karlsson, Samuel Svensson, Mattias Almgren (67) – Albin Morina (71), Ardi Hajdari (82). Avbytare:  Jonathan Fasth (66), Gabriel Dal Molin (66), Lorent Mehmeti (67), Albin Binnefors (71), Hugo Neborg (71), Wilmer Hesselgren (72).