Förlust för HBK Futsal mot Vänersborg

Det blev tyvärr inget segerjubel för HBK Futsal när man tog emot Vänersborgs FK på hemmaplan. Gästerna vann tillslut med 7-2.
Gästerna kunde ta ledningen med 1-0 efter tre minuters spel, då bollen retfullt och långsamt rullade över mållinjen. Därefter var HBK nära att kvittera flera gånger om, men stolpen och ribban var inte på de blåsvartas sida denna eftermiddag.

Men tillslut kunde ändå Alexander Tolic snappa upp en förlupen boll och drämma in kvitteringen. Marc Brandin var nära att ge HBK ledningen precis innan halvtid, men paussiffrorna blev 1-1, i en första halvlek med mycket fart och fläkt.

I den andra halvleken rann siffrorna iväg. Vänersborg kom ut med mycket energi och gjorde hela 7-1 innan HBK kunde reducera till 7-2 genom Marc Brandin. De blåsvarta försökte med alla knep som finns; jokerspel, formationsförändringar och spelarbyten, men inget hjälpte. Däremot kan vi glädjas åt några nya HBK-spelare som fick göra debut i form av Anton Westin och Samuel Bentil.

Härnäst väntar flera bortamatcher i rad innan det är dags för nästa hemmamatch, den 6:e december klockan 20 i Halmstad Arena.