Djurgården besegrade HBK Futsal

Djurgården blev tillslut strået vassare än HBK och vann säsongens näst sista match med 5-3.
Det började lite signifikativt för HBK Futsal med ett tidigt baklängesmål och 1-0 till Djurgården i den fjärde minuten.

Men ungefär tio minuter senare kvitterade HBK genom Marc Brandin. Men innan halvtidsvisslan ljöd hann Djurgården få in två bollar till i mål och i paus stod det alltså 3-1 till hemmalaget.

Djurgården inledde andra halvlek som man avslutade den första - med två snabba mål signerat Emil Glans. Men HBK Futsal kom tillbaka in och gjorde både 5-2 och 5-3, genom Reza Mirzai och Janagha Karimi. Men närmare än så kom inte HBK Futsal. Nu återstår en hemmamatch mot Skoftebyn innan säsongen är slut för HBK Futsal.