0-0 i träningsmatchen mot FFF

HBK spelade träningsmatch mot Falkenbergs FF under träningslägret i Spanien. Matchen slutade 0-0.
HBK inledde matchen ganska bra, och skapade ett par chanser, men det gjorde Falkenberg också, som bland annat missade ett friläge mot Malkolm Nilsson i HBK-målet.

Men det blev en mållös första halvlek mellan de båda halländska lagen, och 0-0 stod sig sedan hela matchen ut. Falkenberg hade dock en nick i ribban i andra halvlek och var laget som var närmast ett mål.

– En utmärkt insats av Edvin Kurtulus som debuterade från start i A-laget, säger både Keith Millen och Igor Krulj efter matchen.

Så startade HBK: Malkolm Nilsson, Edvin Kurtulus, Andreas Johansson, Andreas Bengtsson, Alexander Berntsson, Höskuldur Gunnlaugsson, Pontus Silfwer, Joel Allansson, Erik Ahlstrand, Gabriel Gudmundsson, Sadat Karim

Byten: Andreas Johansson - Peter Larsson (45)