U21 vann mot Falkenbergs FF

HBK:s U21-lag är fortsatt med i toppen av tabellen efter dagens seger mot Falkenbergs FF med 1-0.
HBK inledde med ett väldigt tryck mot Falkenberg. Dock blev spelet avblåst flera gånger på grund av offside, och HBK fick inte riktigt till det i sista tredjedelen.

Så småningom kom FFF allt mer in i matchen, och matchen var ganska chansfattig och en enda kamp om positionerna.

HBK hade två bra chanser i första halvleks sista minuter, då Oliver Hintsa först nickade utanför och Emil Tot Wikström gjorde detsamma några minuter senare.

I den andra halvleken inleddes ett bombardemang mot Falkenbergs mål. Boakyes skott gjorde målvakten en handbollsräddning på, Tot var nära på hörna några minuter senare och Boakye hade ytterligare ett läge innan han blev utbytt.

Alexander Johansson fick bollen i mål efter 61 minuters spel, men domaren vinkade av det för offside. Emil Tot Wikström, spelaren med flest målchanser i matchen, skrek ut sin frustration när målvakten återigen gjorde en bra räddning.

Tillslut, med kvarten kvar, kunde HBK spräcka målnollan. Alexander Johansson kom ganska fri och tryckte in 1-0 till publikens jubel. Därmed är HBK alltjämt obesegrade i U21-Allsvenskan Södra Vår.