U17 fixade en poäng borta mot Kalmar FF

Toppmötet i U17-Allsvenskan södra mellan Kalmar FF och Halmstads BK slutade 0-0 med icke överraskande likadant resultat när lagen tog halvtidspaus.
 Det brukar vara svårt att övertyga folk om att även matcher utan mål kan vara bra, men den här matchen var riktigt bra, säger Robert Nordström i bussen hem från Småland. 

– Vi har några bra målchanser i matchen och KFF har ett långskott och en straff i ribban så resultatet får anses vara rätt så rättvist och det var en tuff och rejäl match i högt tempo med mycket ge och ta.
 
I Bollklubben var det Robin Berggren, Jonathan Wadensten och Eldin Becirovic som hade de bästa lägena att spräcka nollan men den här dagen ville det sig inte.

I HBK-buren fick Zackarias Nilsson nöjet att hålla nollan för första gången i seriespelet.
 
– Kul för ”Zacke” som var duktig och en eloge till hela laget för ett uppoffrande arbete i försvarsspelet, säger Tony Andersson i HBK-lägret.
 
I en spännande serie ligger U17 just nu på en tredje plats med fem matcher kvar och nästa uppgift är Helsingborgs IF på hemmaplan på söndag 26 maj klockan 13.00 på Halmstad Arena IP.
 
Kalmar FF U17 – HBK U17  0-0
Laget: Zackarias Nilsson – Filip Larsson, Eric Svensson, Isak Persson, Charlie Dagård – Johan Gudmundsson, Oscar Murro, Måns Mårtensson (69), Robin Berggren (46) – Jonathan Wadensten, Hampus Häägg (69). 

Avbytare: Edwin Cronvall (46), Axel Jönsson (69), Eldin Becirovic (69), Agit Icen, Eric Wiberg, Arlind Begolli.