HBK Dam besegrade IF Centern

Det blev tillslut 3-0 till HBK Dam i bortamötet mot Centern på Kärlekens IP, efter tre mål i den andra halvleken.
De båda halvlekarna var lite som natt och dag. I den första halvleken var det IF Centern som styrde och ställde - och satte Emma Orrdal i HBK-målet på prov vid ett antal tillfällen. Centern hade det mesta bollinnehavet och HBK fick skapa målchanser på kontringar.

Den andra halvleken var det HBK som tog tag i taktpinnen, och förde spelet. Tillslut gav det utdelning och 1-0 kom efter 57 minuters spel - då Hellekant spelade fram till Moa Karlsson som satte matchens första mål.

2-0 kom strax därefter genom Zara Jönsson, assisterad av Linn Eskilsson och 3-0, spiken i den berömda kistan, kom i matchens 69:e minut genom Alexandra Hellekant.

Emma Orrdal fick hålla nollan och ytterligare tre poäng bärgades för HBK.