Malkolm Nilsson: Vi ska kämpa för varandra till 110%

På torsdag möter HBK Brommapojkarna på Örjans vall. Ett BP som har haft en tuff säsong och ligger i bottenskiktet, men som senast vann med 3-1 mot Norrby.  
– På torsdag kommer det bli jäkligt tufft, de vann senast och har i grunden ett bra lag, säger HBK:s målvakt Malkolm Nilsson. 

HBK förlorade senast borta mot Mjällby, men kom innan dess från en svit med tre raka segrar. 

– Matchen senast mot Mjällby var en otroligt jämn match, och vi var det bättre laget sett till målchanser, framför allt i första halvlek. Vi släpper dock in ett mål som är alldeles för billigt i mina ögon. Det var en frispark som jag släppte in vid första stolpen. Men för egen del är det bara att hoppa upp på hästen igen, konstaterar Malkolm Nilsson och fortsätter:

– Vi ska försöka hitta tillbaka till rätt spår igen, och det kändes bra på träningen så jag har goda förhoppningar om att göra en grym match på torsdag. Nu efter Mjällbymatchen är det viktigt att vi som lag studsar tillbaka. Vi kommer kämpa för varandra till 110 procent i 90 minuter. Laginsatsen senast var bra, men vi fick inte till det i sista tredjedelen. Sen ska vi sätta dit några bollar så kommer vi stå som segrare i matchen.