Bra tisdag för HBK:s lag – spännande avslutning väntar i Gothia Cup

Gothia Cup är i full gång i Göteborg med omnejd, och HBK har fyra lag på plats. Efter tisdagens matcher har samtliga HBK-lag chansen att ta sig till A-slutspel och nu väntar en spännande avslutning av gruppspelet.
– Det var flera fina prestationer av våra lag idag, och givetvis kul att samtliga har chansen att ta sig till A-slutspel. Trots att turneringen bara ligger dryga timmen bort från Halmstad märks det att de upplever något speciellt denna veckan! säger Stefan Mildaeus, som är ungdomsansvarig på HBK, som var på plats och såg matcherna. 

Kort om gårdagens matcher: 
F16 slog Eds FF med 2-0 efter en mycket stabil andra halvlek. Det var en jämn match inledningsvis. 2-0 målet är nog årets mål för laget. Det var ett långskott från Izabella Patel som går ribba in.

P15 visade upp en riktig styrkedemonstration där man vände 0-2 till seger 5-2 mot IFK Göteborg. Från reduceringen 1-2 och framåt var det bara ett lag på banan. P15 ser riktigt starka ut!

U17 mötte FC Cavalier från Jamaica och den matchen slutade oavgjort,  0-0. Det var en ganska händelsefattig match, där båda lagen skapar lite målchanser. Det var rättvist med oavgjort, även om HBK låg närmast en seger. Men nu är det ett bra läge inför avslutningen för de blåsvarta hallänningarna.

P13 mötte Sollentuna FK och dominerade matchen och vann med hela 7-2. Det var kontrollerat och ett klart steg framåt jämfört med match ett.

Vill du följa resultaten i dagens matcher kan du göra det här.

Lite bilder från HBK-lagens matcher: