Publikfest under Gameday i Halmstad Arena

I lördags gick den första upplagan av Halmstad Gameday av stapeln. En härlig sportdag där publiken bjöds på högklassig underhållning inom flera olika idrotter.

Redan klockan 12 kickade den första matchen igång i Halmstad Arena, då Halmstad Innebandyklubb inledde Gameday i ett halländskt derby mot Warberg. Resultatmässigt blev det ingen höjdarmatch från Halmstads sida, men på läktarna satt mycket folk för att stötta hemmalaget.
Därefter var det Drotts herrar som besegrade Kävlinge i en härlig handbollsfest i hall A2. Det bjöds på god stämning, stort publikstöd och fina mål.
Vid 15-tiden drog både bordtennisen och volleybollen igång – och nu strömmade folk mellan de olika hallarna för att få njuta av de olika idrotterna. Succé blev det för både Halmstad BTK och Hylte/Halmstad volley – både resultat- och publikmässigt.

16:30 började Drotts andra match för dagen, då damerna mötte Helsingborg, och vid 17 spelade HBK Futsal mot Örebro. Drott fick det tufft med en gång mot skåningarna, medan HBK länge såg ut att gå mot en seger. Men Örebro vände på steken i slutsekunderna och fick med sig alla tre poäng, samtidigt som Drott i andra hallen fick se sig besegrade.
Sammanfattningsvis var det blandade resultat för Halmstad-lagen, men allt som allt god stämning och mycket publik och ett koncept som klubbarna tillsammans kommer jobba vidare med.


Nästa Halmstad Gameday går av stapeln den 2 februari då publiken bjuds på ännu en fullspäckad sportdag i Halmstad Arena.