Nyckelspelare borta - då föll HBK mot Torslanda

Underläge med två mål blev till en 3-2-ledning för HBK. Sen tappade HBK spelet i andra halvlek och Torslanda vann med 7-4.
Förutsättningarna inför matchen mot Torslanda var inte de bästa för HBK Futsal. Tre nyckelspelare var avstängda på grund av gula kort, och målvakten Daniel Lindell kom inte till spel på grund av en skada i armen.

Och det blev uppförsbacke direkt för HBK, då Torslanda tog ledningen med 1-0 efter mindre än två minuter, genom en frispark där bollen gick rätt upp i krysset.

2-0 kom några minuter senare efter fint klapp-klapp-spel efter ett lite onödigt bolltapp från HBK:arna. HBK var inte med i matchen och verkade ofokuserade samtidigt som Torslanda tryckte på ordentligt framåt.

Men Svedberg tryckte in kvällens första reducering, efter ett riktigt krigaranfall och 2-2 kom genom Radovanovic, efter att Tolic var nära att ställa till det - men lyckades reda ut situationen och sen bygga upp anfallet som sen ledde till kvitteringen.

Innan första halvlek var slut kom även 3-2 till bortalaget, Tolic kunde slå in bollen i mål efter en frisparksvariant. Då var matchbilden plötsligt helt annorlunda och HBK var det bättre laget.

3-2-ledningen för HBK stod sig till halvtidspausen, men i andra halvlek rann siffrorna iväg till Torslandas fördel. Kämparglöden lyste med sin frånvaro hos HBK:arna och hemmalaget trissades upp av publikstödet. Matchen slutade 7-4, och HBK:s fjärde mål för kvällen stod Radovanovic för, men fyra fullträffar räckte inte för poäng.