HBK Futsal möter Strängnäs under Halmstad Gameday

HBK tar emot elfteplacerade Strängnäs när det blivit dags för andra upplagan av Halmstad Gameday.
Sport, sport och ännu mera sport. Det är det som står på agendan när det blivit dags för Halmstad Gameday i Halmstad Arena, lördagen den 2 februari. 

Förutom futsal kommer det bjudas på volleyboll, innebandy, bordtennis och handboll - helt gratis.

 Det ska bli kul med ännu en Gameday. Det var bra tryck på läktaren vid senaste tillfället. Som alla matcher nu så är det en väldigt viktig match. Men vi har inte så mycket att förlora så det handlar om att gå ut och våga, kommenterar HBK-tränaren Per Lunnebjer.  

HBK Futsal möter alltså elvan Strängnäs och hemmalaget har haft en del tid på sig att jobba med spelet. Det var nämligen så mycket som två veckor sedan HBK spelade match senast, då borta mot Torslanda, som tillslut blev en förlust efter en svängig tillställning med mycket mål. Som det brukar, när det kommer till futsal. 

Då, när man spelade mot Torslanda, var laget drabbat av både avstängningar och skador. Nu ser läget bättre ut. Både Markus Granelund, Besart Zeqiri och Jakob Adolfsson är tillbaka från sina avstängningar och målvakten Daniel Lindell, som var skadad senast, är också tillgänglig för spel. 

Tittar man på motståndet, Strängnäs, är laget inne i en helt okej period. De senaste fem matcherna har slutat med två vinster, två förluster och ett kryss

 Strängnäs har gjort det bra så här långt och är ett lag som gör väldigt mycket mål men släpper även in en hel del så vi räknar med en målrik match. Det är framförallt skytteligaledaren Adnan Cirak som vi får hålla ett extra öga på, konstaterar Per Lunnebjer. 

HBK:s match börjar klockan 17, men det pågår matcher inom olika sporter från klockan 12 i Halmstad Arena. Varmt välkomna!