Bli en del av Halmstads BK!

Halmstads BK är inte bara det som syns på planen. Under varje match jobbar ett hundratal med att göra vårt arrangemang så trivsamt och säkert som möjligt. Det finns många olika uppgifter vid våra matcher och nu söker vi dig som vill arbeta vid våra matcher i år. Vår förhoppning är att vi har en bra säsong framför oss och att vi ska ligga i den absoluta toppen av Superettan.
Det finns en rad olika uppgifter vid våra matcher. Nu söker vi publikvärdar, biljettkontrollanter, biljettförsäljare och bårbärare.

Publikvärdar
Som publikvärd är du föreningens förlängda arm mot alla de som besöker Örjans vall varje match. Du är därmed ett föredöme för våra övriga besökare. Den viktigaste uppgiften är att ge service och företräda HBK på ett tillmötesgående sätt. Publikvärden ansvarar även i viss mån för säkerheten, främst då genom ett förebyggande jobb.Publikvärden får förutom möjligheten att delta på våra matcher även en utbildning som innehåller bl.a. sjukvård och brandkunskap. Vi står för publikvärdsväst, och du får vid matchen ett enklare fika och ett mindre arvode. Ålderskrav är 18 år.

Biljettförsäljare
Som biljettförsäljare är du en av de första våra besökare möter på arenan. Genom ett trevligt bemötande säljer du biljetter till våra besökare. Vi använder endast kort eller swish vid försäljningen. När försäljningen stänger ner en stund in på matchen, får du gärna stanna kvar och se matchen. Du får ett enklare fika och ett mindre arvode. Ålderskrav är 18 år.

Bårbärare
Som bårbärare har du kanske den bästa platsen på hela Örjans vall, precis jämte avbytarbänkarna. Du får hela tiden vara beredd på att bära ut en skadad spelare. Inför varje match görs provlyft, så att man inte blir överraskad när man får göra en insats.
Vi står för bårbärareväst, och du får vid matchen ett enklare fika och ett mindre arvode. Ålderskrav är 18 år.

Biljettkontrollanter
Här kontrollerar du biljetter vid entrén eller vid ingång till våra sittplatsläktare. Genom ett vänligt bemötande gör du att alla våra besökare känner sig välkomna till Örjans vall.
Vi står för en väst, och du får vid matchen ett enklare fika och ett mindre arvode. Ålderskrav är 16 år.

För alla uppdrag ser vi gärna att du är noggrann, plikttrogen, utåtriktad och serviceinriktad.

Om du är intresserad att vara med i våra härliga arbetsgäng, får du gärna kontakta Matz Ljungkvist, på mejl: matz@hbk.se eller telefon 035-17 18 84 (dagtid).

I fall du känner att du skulle vilja göra något annat vid våra matcher, än ovanstående, får du gärna kontakta oss på mejl till info@hbk.se 

Välkommen att bli en del i HBK!