Två matcher för HBK Futsal i helgen

Efter ett nästan två veckor långt uppehåll för HBK Futsal är det nu dags för två matcher i Stockholm i helgen.
Det är först tredjeplacerade Hammarby som väntar på lördagseftermiddagen, och därefter femteplacerade Nacka på söndagskvällen. 

–  Det är två väldigt tuffa matcher, men vi är taggade och kommer göra allt vi kan för att vinna, säger Tobias Andreasson, en av spelarna som åker upp till Stockholm med förhoppningen att ta med så många poäng som möjligt tillbaka till Halmstad. 

Hammarby vann med 5-2 när HBK mötte Stockholmsgänget senast. 

–  Vi måste vara noggranna och påkopplade från första till sista sekund av matchen, och våga spela så bra som vi kan, konstaterar Tobias Andreasson.

HBK tog sin första, historiska seger i SFL mot just Nacka, då man vände och vann på hemmaplan med 4-2. Besart Zeqiri slog en viktig straff i mål, och Radovanovic punkterade sedan matchen när Nacka gick på kvitteringsjakt. 

Och nu väntar alltså Nacka igen, på söndagskvällen. 

– Vi tar med oss att vi har vad som krävs för att slå dem, och vi ska göra en minst lika bra match mot dem igen och sikta på vinst nummer två.

Några av spelarna i HBK Futsal har inte varit med och tränat, och tre viktiga spelare följer inte med upp till Stockholm. Skyttekungen Besart Zeqiri, den rutinerade Erkin Hamidovic och Kosovar Sulejmani stannar av olika anledningar hemma. Men trots att det saknas ett par spelare är det god stämning i truppen som på lördagsmorgonen reser norrut. 

– Det har varit bra stämning och högt tempo i spelet trots en del manfall. Så vi tar med oss en bra känsla när vi beger oss på lördagsmorgonen! avslutar Andreasson.