Landslagsspel för Taulant Peci och Moa Karlsson

Moa Karlsson och Taulant Peci har spelat för F17- respektive P02-landslagen - två strålande debuter för HBK-spelarna.
HBK:s Taulant Peci debuterade i det svenska U17-landslaget mot Rumänien på La Manga i Spanien och vilken debut det blev!

Taulant spelade hela matchen som mittback för Sverige som vann matchen med hela 5-0 och han fick även det stora nöjet att göra mål i debuten då han i den 39:e minuten fixade 2-0 till Sverige.

Jag är såklart lite omtumlad över att få dra på mig den svenska dressen för första gången men är väldigt stolt och glad, säger Taulant efter matchen.

– Det var en ganska tuff inledning. De första tio minuterna lyckades Rumänien bra med sitt försvarsspel och kom även till något avslut och skapade några hörnor. Efter det kom vi in i matchen och dominerar den ganska kraftigt och spelade mycket bättre, säger förbundskaptenen Christofer Augustsson till SvFF:S hemsida.

För Sverige väntar två träningslandskamper till i Spanien. Den nionde mot Norge och den elfte mot Tjeckien.

Moa Karlsson, som spelar för HBK:s damlag, har också spelat landslagsspel, för F17-landslaget. Moa blev inbytt i 46:e minuten i 4-0-segern mot Skottland. Det blev sammanlagt två assists för Moa, som bland annat elegant spelade fram till Rosa Kafaji vid 4-0-målet.

Moa fick även speltid i matchen mot Polen, som Sverige förlorade efter ett snöpligt självmål.