Första förlusten för HBK U17

I första matchen i Ligacupens gruppspel så kom U17:s första förlust sedan oktober. Det var BK Häcken som var ofina nog att vinna med 2-1 och knipa tre poäng på Sannarps IP.
 Häcken har ett bra lag och heder åt våra killar som gör en spelmässigt klart godkänd insats, säger Robert Nordström och fortsätter:

Vi luftade flera spelare som av olika anledningar inte spelat så mycket på försäsongen så det ser vi som en bra investering för framtiden när det gäller truppen.

Hisingslaget tog ledningen med 1-0, men efter ett fint anfall så kvitterade HBK efter att Agit Icen spelat loss Oscar Murro på högerkanten och han spelat in ett fint inspel i straffområdet som Edwin Cronvall snyggt placerade in och kvitterade till 1-1.

Häcken tog dock ledningen med 2-1 i första halvlek och slutresultatet var därmed spikat.

Försvarsspelet var inte riktigt godkänt vid de två målen men vi får sätta in det på erfarenhetskontot, konstaterar Tony Andersson i HBK-lägret.

HBK tryckte på i andra halvlek och hade några fina lägen till 2-2 men Häcken fredade sig och kunde åka tillbaka till Göteborg med tre poäng.
I nästa match möter bollklubben Örgryte IS på bortaplan.

HBK U17 – BK Häcken U17  1-2 (1-2)
0-1  (11), 1-1 (37) Edwin Chronvall, 1-2 (40).

Laget: Zackarias Nilsson – Eldin Becirovic, Max Friberg, Eric Svensson (80), Charlie Dagård – Robin Berggren, Oscar Murro, Agit Icen (67), Axel Jönsson (59) – Edwin Chronvall (67), Jonathan Wadensten. Avbytare: Jonathan Falk (59), Hampus Häägg (67), Ludvig Larsson (67), Linus Claesson (80).