U21 upp i topp efter 1-1 mot IFK Göteborg

Det blev delad poäng när HBK:s U21-lag mötte IFK Göteborg på Kamratgården.
IFK Göteborg inledde bäst, men båda lagen hade svårt att få till ett spel och det var mer kamp än finlir på plan. I 25:e matchminuten kunde IFK Göteborg ta ledningen, genom Måns Saebbö som tryckte bollen i stolpen och in bakom Malte Påhlsson i mål.

Första halvlek var ganska händelsefattig och böljande, men HBK gjorde flera byten i paus och fick därefter mer fart under skorna, och var det bättre lagen i andra halvlek. Därför kom kvitteringen inte helt oväntat efter 71 minuters spel. Det var en trasslig situation på offensiv planhalva, och tillslut blev det mål. Det var Svedberg som passade fram till en friställd Rasmus Wiedesheim-Paul som kunde trycka in bollen i IFK-målet.

1-1 speglade matchen som helhet ganska väl, och HBK klättrar upp till en förstaplats i en något haltande tabell.