Medlemsmatchen när HBK möter ÖIS

Lördagen den 6 april klockan 16 möter HBK Örgryte. Väderprognosen visar att det blir flera plusgrader - så kom till Örjans vall för att stötta HBK till en ny seger. Kan du visa upp ett medlemskort för 2019 går du dessutom in gratis!
HBK inledde Superettansäsongen med en fin seger borta mot Jönköpings Södra. Matchen slutade 1-0 till HBK efter mål från Sadat Karim - och nu hoppas vi på ännu en härlig fotbollsfest när det är dags för hemmapremiär på Örjans vall!

Dessutom är hemmapremiären Medlemsmatchen - så alla medlemmar som visar upp medlemskort i HBK för 2019 går in gratis! Vill man köpa till en sittplats kan man göra det på plats. Medlemmar får dessutom medlemsrabatt i shopen. 

Medlemspuben kommer inte vara öppen under matchen, på grund av säkerhetsskäl. Medlemmar kan dock ladda upp på Idas pizzeria på Karl XI:s väg 47 där man mot uppvisande av medlemskort får ta del av exklusiva erbjudanden, både på mat och öl.

Tillsammans med Motorhalland och SignSolutions visar vi upp vår nya #BLÅ-bil. Och Vårruset finns också på plats som uppladdning inför deras lopp i maj. 

Vi kommer ha en foodcourt, och ett brett matutbud, och Kvasterian och kioskerna är öppna som vanligt. Och i halvtid ordnar vår matchvärd Bendt Bil en spännande tävling