HBK tecknar femårsavtal från 2020 till 2024 med Cityfastigheter i Halmstad och Sportringen

Från och med 2020 blir Cityfastigheter i Halmstad och Sportringen två stora och viktiga samarbetspartners för HBK. De är två lokala aktörer som helhjärtat satsar på HBK på lång sikt, och tillsammans vill vi skapa attraktivitet runt HBK:s lag, akademiverksamhet och Laxacupen, så ännu fler aktörer vill vara med och stötta klubben i resan mot nya framgångar.  
– Vi har på kort tid tecknat ett antal stora samarbetsavtal med såväl nationella (varumärkesleverantören PUMA) som lokala aktörer som förhoppningsvis är inledningen på ett stort antal avtal där ännu fler aktörer väljer att samarbeta med HBK över en längre tidshorisont och i större omfattning än historiskt sett. Denna typen av samarbetsavtal kommer för HBK vara avgörande för att över tid vara konkurrensmässiga som ett stabilt lag i Allsvenskan, säger Tony Karlsson, klubbchef i HBK. 

Avtalet med Cityfastigheter* innebär att de går in som tunga sponsorer som både deltar genom ekonomiska satsningar, men också genom att exempelvis denna våren möjliggöra exponeringar i Halmstad centrum för HBK:s kommunikativa satsning på BLÅ. 

Avtalet med Sportringen** innebär att de från år 2020 är HBK:s officiella sportleverantör. 

Under 2019 har HBK fortsatt samarbetsavtal med Intersport och avser fullfölja det på bästa sätt. 

* Cityfastigheter är ett privatägt lokalt fastighetsbolag som äger och förvaltar centralt belägna fastigheter i Halmstad.

** Sportringen är en sportkedja med ca 200 butiker, som finns över hela Sverige, och bland annat i Halmstad.