Förlust för U17 mot Kalmar FF

HBK:s U17-lag förlorade en målrik match mot Kalmar FF.
Efter bara fyra minuter av matchen stod det 0-2 till gästande Kalmar FF U17.

Ett par olyckliga individuella misstag och såklart inte den öppningen på en match man vill ha men killarna reser sig och kommer in i matchen mer och mer säger huvudtränaren Robert Nordström.

Efter en hands på en Kalmar-spelare så gjorde Albin Branting inget misstag och reducerade till 1-2 men bara minuter senare så gick en KFF-frispark direkt i mål och paussiffrorna blev 1-3.

Starten av andra halvlek blev nästa lika illa som i första då Kalmar snabbt tog ledningen med 1-4.
HBK reste sig igen och efter en tilltrasslad situation så gjorde Nils Strandahl 2-4 och hoppet levde med 25 minuter kvar.

HBK gör också 3-4 men en tiondels sekund innan bollen gick i mål så blåste domaren straff för HBK istället.

– Vi kan väl tycka att man kan hålla i pipan ett par tiondelar när man ser att vi har ett skott på mål, säger Morgan Ljungkvist.

Albin Branting fick möjligheten från 11 meter men smålänningarnas målvakt räddade bollen. I stället fick Kalmar mot slutet en straff som man prickade in till 2-5 och ridå för HBK.

Vi vann åtta raka och nu har vi förlorat fyra i rad men sådan är fotbollen och det är bara att komma igen och jobba vidare och nu närmast har vi seriefavoriten BP borta nästa söndag och allt att vinna igen avslutar Robert Nordström fredagskvällen på Björkvallen i Ränneslöv.

HBK U17 – Kalmar U17  2-5 (1-3)
0-1  (2), 0-2 (4), 1-2 (25) Albin Branting, 1-3 (40), 1-4 (49), 2-4 (65) Nils Strandahl, 2-5 (76).

Laget: Max Johnsson – Lirak Cakolli (61), Eric Svensson, Taulant Peci, Johan Landén (61) – Johan Gudmundsson, Nils Strandahl, Nils Thelander, David Jyrkin, Albin Branting (76) – Jonathan Wadensten. Avbytare: Viktor Håkansson (61), Mohammad Alshalkadi (61), Oscar Murro (76), Zackarias Nilsson.