Uddamålsförlust mot IFK Göteborg Futsal

Sista träningsmatchen inför SFL-starten slutade med en snöplig uddamålsförlust mot seriekollegan IFK Göteborg Futsal. Slutresultat: 5-4 (1-1)
IFK Göteborg Futsal började matchen bäst och tog ledningen redan i den första minuten. Men HBK växte in i matchen och kunde vända till 2-1. Lagen följdes sedan åt med HBK i ledning större delen av andra halvlek. Men med bara några minuter kvar lyckas IFK Göteborg kvittera för att sedan avgöra matchen med endast 40 sekunder kvar.

HBK:s målskyttar:
1-1 Jahnaga Karimi (Granelund)
1-2 Marc Brandin (Radovanovic)
2-3 Reza Mirzai (Brandin)
3-4 Daniel Radovanovic (Brandin)