Supporterinformation inför HBK - Värnamo

På lördag är det dags för ”Hemmamatchen” – en match där näringslivet bjuder på entrén. Här följer lite information för dig som supporter inför matchen.

Biljettförsäljning 

Till denna match är det fri entré. Om du önskar sittplats så kostar dessa endast 30 kr/st. Som vanligt kan du köpa dygnet runt på vår sajt. Om du önskar att köpa på plats så öppnar entrén kl. 15.00. Där köper du biljett med kortbetalning eller Swish. Vid våra matcher är det numera kontantfritt på Örjans vall.


Laguppställningar 

Delas ut innanför entréerna på Örjans vall. Dessa är gratis.


Tyst minut inför match 

Inför avspark kommer det att genomföras en tyst minut för vår gamle ordförande Gösta Bankell som nyligen lämnade oss.


Halva Potten 

Före matchen har du möjlighet att köpa Halva Potten. Denna säljs av HBK-ungdomar. Ett par av dessa har så att du kan betala med kort, annars är det Swish som gäller. Hittar du inga ungdomar kan du köpa i matchreceptionen som finns på baksidan av huvudläktaren.


Bortasektionen 

Om du vill ta dig till bortasektionen ska du följa Nissan norrut till du passerat huvudläktaren. Där finns skylt som visar hur du kommer in på sektionen. Vid denna match är det fri entré. Inne på sektionen går det att handla i vår kiosk. Betalning sker med kort eller Swish.


Hemmaklacken – sektion 51 

På sektion 51 träffas hemmaklacken och stöttar vårt hemmalag.


Rullstolsplatser 

Vid denna match är dessa fria, men det kan ändå vara bra att boka dem. Detta görs genom kontakt med HBK:s kansli, tel. 035-17 18 80 (öppet vardagar 9.30-12.30).


Parkering 

Vi rekommenderar kommunens ordinarie bilparkeringar. Vid parkering inne i centrum tar det ca tio minuter att gå till Örjans vall (följ Nissan).


Mat och dryck 

Det finns kiosker i närheten av samtliga sektioner med allmänt utbud av mat, snacks och dryck (3,5 % öl). Uppe i Örjansstugan finns även möjligheter att köpa våfflor. För medlemmar finns möjlighet att besöka medlemspuben på södra kortsidan vid uppvisande av medlemskort. Inne i medlemspuben finns alkoholtillstånd. På samtliga ställen gäller kortbetalning eller Swish.


Souvenirer 

Vår souvenirshop finns strax innanför huvudentrén. De har öppet före match och i paus.


Klä dig rätt 

Innan du går hemifrån är det klokt att ägna vädret en tanke. Ta gärna med en extra tröja, varma skor eller regnkläder om vädret är ostadigt eller kyligt. Visa gärna att du bär HBK:s färger med stolthet. Du hittar halsdukar, mössor och tröjor i vår shop som är öppet under match. Innan match kan du köpa genom att besöka Intersport Stenalyckan eller HBK:s kansli.


Aktiviteter i samband med match

Vi har Foodtrucks, i form av Pastavagnen och Svarta Örnshuset på plats, och därmed ett brett matutbud.

Dessutom är det flaggmakardag med Bollklubben Support från 15.00-15.45, vid Kids Corner. Tillsammans med alla barn och ungdomar kommer BKS göra ett tifo av flaggor, som sprayas i HBK-mönster. 15 minuter innan matchen börjar går alla i samlad trupp och ställer sig under BKS, vid sektion 51, och när det blir dags för inmarschen kommer ungdomarna och BKS tillsammans visa upp tifot.


Matchvärdar:

Bilmånsson visar upp sin nya Ford Fiesta.

Destination Halmstad är också på plats.