Stark andra halvlek från FC Köpenhamn sänkte U21

Efter en jämn första halvlek (0-1) fick gästande FC Köpenhamn rejält med luft under vingarna, och kunde tillslut vinna med 6-1.
HBK:s U21-lag hängde med bra i den första halvleken när FC Köpenhamn kom på besök i sista matchen i Baltic Sea Cup. 0-1 kom dock efter ungefär en kvarts spel, men borde kanske dömts bort på grund av offside.

HBK var nära en kvittering vid ett par tillfällen, bland annat efter flera fint slagna hörnor från lagkaptenen för dagen, Oscar Petersson, och några individuella prestationer från Alexander Johansson.

Istället la FC Köpenhamn in ytterligare en växel i början av andra halvlek och gjorde både 0-2 och 0-3 i inledningen av andra halvlek.

I slutet av andra halvlek kom ytterligare en måldusch. 0-4 kom efter en målvaktsmiss och 0-5 två minuter senare. Men dagens snyggaste mål var ett HBK-mål. Direkt på frispark klippte Tryggvi Haraldsson till - otagbart och fint placerat.

Slutsiffrorna skrevs till 1-6, då Köpenhamn fick in ytterligare en boll i slutminuterna.

HBK:s startelva
Emil Jönsson - Jacob Olsson, Andreas Hadenius, Gabriel Wallentin, Isac Larsson (45) - Oscar Peterson, Erik Ahlstrand, Emil Tot Wikström (77) - Tryggvi Haraldsson, Johan Oremo (39), Alexander Johansson (73)

Avbytare: Max Johnsson, Benjamin Lidh (45), Isac Harrysson (39), Philip Comnell (77), Oliver Hintsa (73), Lucas Bresmar, Melvin Sjöland