Seger för U19 i Ligacupen

HBK:s U19 lag besegrade ikväll BK Olympic med 3-1 i den första gruppspelsmatchen i Ligacupen.
HBK inledde överlägset bäst, och de första 30 minuterna kom gästerna knappt över på HBK:s planhalva. HBK var nära flera gånger om, bland annat via en ribbträff, och visade upp fint spel i mörkret på en av Sannarps konstgräsplaner.

Och HBK:s dominans ledde så småningom till ett välförtjänt ledningsmål. Benjamin Lidh överlistade Olympics målvakt och 1-0 var ett faktum.

Precis innan paus kunde Oliver Hinsta trycka in 2-0 till HBK, snyggt från halvdistans placerade han in bollen vid bortre stolpen.

Men Olympic kom ut med en massiv press i andra halvlek och reducerade direkt, och var nära att kvittera bara några minuter senare.

Sen kom HBK tillbaka in i matchen, och punkterade tillställningen med 3-1 på straff, som Hamodi Wasmy säkert tryckte in i mål.