HBK Futsal möter Torslanda

På lördag klockan 14 tar HBK Futsal emot Torslanda – och spelar sin första match i Halmstad Arena.
Trots att HBK Futsal bara tagit en poäng på sina fyra spelade matcher har man, som nykomlingar i högsta serien, hotat de mer etablerade lagen. 

Senast, i matchen mot Örebro FC, var man inte långt borta från att knipa poäng mot laget som just nu ligger på en andraplats i tabellen. 

Och nu väntar alltså Torslanda på hemmaplan. Ett Torslanda som ligger precis före HBK i tabellen, med tre inspelade poäng.

– Trots förlust i söndags var vi nöjda med vår prestation mot ett riktigt bra ÖFC. Så känslan är bra i truppen och det är bara att jobba på och klarar vi av att hålla fokus och inte bjuda Torslanda på för mycket omställningar så är vi hoppfulla om första trepoängaren på lördag, säger tränare Per Lunnebjer. 

HBK Futsal har hittills spelat en hemmamatch (3-3 slutade den) – men den spelades i Högskolehallen. Från och med nu kommer futsallaget spela sina matcher i Halmstad Arena. 

– Det ska bli riktigt kul med debut i Halmstad Arena och det gäller att redan från början skapa det till vår nya borg som ska bli jobbig för våra motståndare att komma till, säger Per Lunnebjer. 

Matchen spelas imorgon, lördag, i Halmstad Arena och börjar klockan 14. 

Passa på att ladda ner appen SFL Live! Där kan du ta del av alla nyheter, följa alla matcher och dessutom se matcherna live.