Förlust för HBK Futsal i helgens första match

HBK:s futsallag förlorade en målrik match uppe i Örebro.
Det började bra för HBK, som faktiskt tog ledningen mot ett favorittippat Örebro SK Futsalklubb genom Patrik Andreasson. Men sen dröjde det inte länge förrän Örebro både kvitterat och tagit ledningen och dessutom utökat den - efter bara sju minuters spel.

3-1 stod sig hela första halvleken, och när andra halvlek tog sin början var HBK nära att reducera två gånger om innan man fick in en boll till 3-2, genom Raikan Jamal Taher.

Men repliken från Örebro kom direkt. Det dröjde bara 20 sekunder, och sen stod det 4-2 på resultattavlan.

Med lite mer än sex minuter kvar av matchen kunde Raikan Jamal Taher trycka in sitt andra mål för kvällen på en frispark.

Örebro gjorde dock 5-3 några minuter senare, vilket föranledde att HBK tog timeout och försökte sig på jokerspel i ett försök att reducera. Men det blev istället både 6-3 och 7-3 till Örebro i öppen kasse när HBK tryckte på framåt. Slutsiffrorna skrevs till 7-4, efter en reducering genom Daniel Radovanovic - bara sekunder efter Örebros 7-3-mål.

Det går fort i futsal - och redan imorgon är det dags för HBK att spela nästa match i högsta ligan. Då väntar Örebro Futsal Club, som i skrivande stund toppar SFL med tre segrar på tre matcher.