Många roliga event under premiären!

Tröjtryck, Kids Corner och påskjakt. Kring premiären mot Helsingborg hålls många roliga event för barn och ungdomar på Örjans vall. 

Köp dina biljetter här: http://hbk.ebiljett.nu/


Premiärmatchen för Superettan, när HBK möter Helsingborgs IF på Örjans vall den 31 mars, kommer bjuda på mycket än bara fotboll. Bland annat har barnens favorit, Kids Corner, en stor nyhet till i år. I samarbete med biblioteken i Halmstad och SISU Idrottsutbildarna startar HBK projektet "HBK hjärta läsning". Där vill HBK kombinera idrott med läsning, och inspirera till ökad fritidsläsning.

Varje spelare har sitt eget bokmärke, som barnen kan samla ungefär som fotbollsbilder. På dem delar också spelarna med sig av sitt bästa boktips, så man har chansen att läsa samma bok som sin förebild.

Annars kommer Kids Corner bjuda på allt som det gjort tidigare. Barnen får chans att göra supporterartiklar och tifon, spela fotboll och leka.

- Det är barnens plats på Örjans vall, och vi såg hur intresset för Kids Corner ökade för varje match i fjol, säger Alice Midbratt, eventansvarig hos HBK.

Dagen för premiären är dessutom påskafton, och det vankas därför stor påskjakt på Örjans vall i samband med matchen, när påskharen kommer ha varit framme och gömt ägg över hela arenan.

- De innehåller godis, HBK-souvenirer och andra överraskningar. Det var väldigt populärt förra året och äggen tog slut på nolltid, så till i år har vi med oss extra många, säger Alice.

Förutom allt det finns dessutom Intersport på plats, och alla supportrar har nu chansen att få sin favoritspelares namn och nummer tryckt på sin HBK-tröja för endast 150 kronor. Man kan också beställa sitt eget personliga tryck, med självvalt namn/nummer.