Förlust mot Malmö FF för U 21

HBK har fått sämsta tänkbara start på allsvenska U21-serien. Laget fick inkassera sin fjärde förlust på lika många matcher.

HBK startade upp matchen bra och redan i femte minuten har Rasmus Wiedesheim-Paul en jättechans att ge hemmalaget ledningen. 1-0 kommer dock efter femton minuter genom Tryggvi Hrafn Haraldsson efter ett fint förarbete av Oscar Petersson.

HBK dominerar stora delar av halvleken och skapar ett antal målchanser, därför kommer Malmös reducering två minuter före halvtid olyckligt.

HBK fortsätter i början av andra halvlek att kontrollera matchbilden och i 55:e minuten nickar Rasmus Wiedesheim-Paul in 2-1 efter fin nickpassning från Alexander Johansson.

Malmö kvittrar två minuter senare efter en hörna, där HBK:arna är alldeles för passiva i markeringen.

– Tyvärr  gör vi två enkla individuella misstag i slutet av matchen och Malmö kan vinna med 4-2, berättar Alf Peterson, lagledare i HBK.

– Det är en match som vi både kunde och borde ha vunnit, men där återigen individuella misstag bäddade för en förlust.

Vi måste rannsakas oss själva, summerar Alf.

HBK U 21 - Malmö FF 2-4 ( 1-1 )

1-0 ( 15 ), 1-1 ( 43 ), 2-1( 55 ), 2-2 ( 57 ),2-3 ( 77 ),2-4 ( 81 ).

Laget: Emil Jönsson – Emil Toot Wikström ( 77 ) Herman Johansson ( 77 ), Alexander Berntsson ( 60 ) Andreas Bengtsson - Isac Harrysson, Oscar Petersson ( 77 )Andreas Halenius, Dida Rashidi ( 72 ), Tryggvi Hrafn Haraldsson ( 45 ) - Rasmus Wiedesheim-Paul

Avbytare: Alexander Johansson ( 45 ) Jacob Olsson ( 77 ), Edvin Kurtulus ( 60 ), Gabriel Wallentin ( 77 ), Erik Ahlstrand ( 77 ), Oskar Berggren ( 72 )