2-2 för U21 mot Trelleborg FF

Bra insats mot ett namnkunnigt Trelleborgs FF på måndagskvällen gav en poäng i U21 Allsvenskan.
HBK mötte på måndagen ett namnkunnigt Trelleborg som satte högsta fart från start. Redan efter åtta minuter bombade Óttar Magnús Karlsson in en otagbar frispark till 1-0,  som följdes upp med ett stolpskott tre minuter senare.

HBK jobbar sig sedan successivt in i matchen och tar helt över för att under en femtonminutersperiod prestera säsongens bästa spel.

HBK får också utdelning i 23:e minuten genom Rasmus Wiedesheim-Paul efter fint förarbete av Oscar Petersson. Därför kommer Trelleborgs 2-1 i 31:e minuten som en kalldusch.

Andra halvlek dominerar HBK totalt med snabba omställningar och frilägen.
Efter en dryg timmes spel kommer välförtjänt
2-2 genom Oscar Petersson då han driver igenom TFF-försvaret och placerar känsligt bollen i bortre krysset.
– Det gäller att bli noggrannare i anfallsfasen och se till att vi är lika noggranna i 90 minuter i vårt försvarsspel.Kvalitetsmässigt är de säsongens bästa insats från vår sida, tyvärr håller inte domaren samma klass då vi bland annat blev bestulna på minst två klara straffar, resonerar Affe Peterson i tränarstaben.

HBK U 21 - Trelleborg 2-2 (1-2)
0-1 ( 8 ), 1-1 ( 23 ), 1-2 ( 31 ), 2-2 ( 64 ).
Laget: Emil Jönsson – Jacob Olsson (45), Gabriel Wallentin, Marcus Mathisen, Andreas Bengtsson - Isac Harrysson (60), Oskar Petersson, Andreas Hadenius ( 45) -
Dida Rashidi, - Emil Tot Wikström, Rasmus Wiedesheim-Paul.

Avbytare: Alexander Johansson ( 60 ) Axel Berggren ( 45 ), Herman Johansson ( 45 )