HBK Dam vann mot Eskilsminne

HBK Dam bortaslog Eskilsminne under söndagen och lyckades vinna med hela 4-0.
Det var rätt otroligt att första halvlek slutade mållös då HBK hade massvis med chanser men inte fick in bollen bakom Eskilsminnes duktiga målvakt.

Efter att Stefan Jönsson, tränare för HBK, höjt rösten i halvleksvilan så gick man ut och gjorde 0-1 redan i 47:e minuten genom ett skott utifrån av Linn Eskilsson.

Tio minuter senare kom Agnes Heinrich upp på kanten från sin ytterbacksposition och efter fint väggspel så avslutade hon själv säkert i mål.

HBK:s tredje mål kom återigen från duktiga lagkaptenen Linn Eskilsson som sedan spelade fram Zara Jönsson på en djupledsboll till 0-4.

Fyra mål framåt kunde och borde ha varit fler och en nolla i protokollet bakåt av en stabil backlinje och målvakt i HBK.