Förlust för U21-laget mot Häcken

Efter en välspelad och jämn första halvlek tog Häcken kommandot direkt och lyckades vinna med 3-1.
Den första halvleken i U21-mötet mellan HBK och Häcken var en jämn historia. Efter ungefär tio minuters spel skapade HBK sin första farliga chans, efter ett samspel mellan Alexander Johansson och Jonathan Svedberg. Men Häcken lyckades rensa i sista stund till en HBK-hörna, som inte gav utdelning.

Båda lagen hade ett par halvchanser, men 0-0 i paus kändes ganska jämnt.

I halvtid gjorde HBK flera byten och några av A-lagsspelarna hade gjort sitt för denna gången. Häcken fick en kalasstart på andra halvlek och gjorde både 1-0 och 2-0 ganska tidigt.

Mellan de båda målen fick inbytte Jacob Olsson en smäll upp emot näsan, och kunde inte spela vidare. Därför fick Tot Wikström, som blev utbytt i paus, komma in på plan igen.

Tot Wikström var också mannen som reducerade Häckens ledning. Men när HBK tryckte på för en kvittering högg Häcken till och satte 3-1 efter en riktig kalasträff. Matchen slutade med en 1-3-förlust. Härnäst väntar Baltic Cup för HBK:s U21-lag, med bortamatch mot Odense på onsdag.

HBK:s startelva