Nytt datum för HIF-matchen

Premiären skulle som bekant spelats mot HIF hemma på Örjans vall, men vintern satte stopp. Nu är nytt datum fastställt och det blir en riktigt höjdare – mitt i försommaren den 14:e juni kl 19:00.
Efter samråd mellan de deltagande lagen samt SvFF och SEF accepterade parterna idag den 14 juni kl. 19.00 som ny speldag och tid för den uppskjutna matchen Halmstad – Helsingborgs IF.
– Vi hade förstås velat spela matchen på ordinarie datum, men detta blev en bra lösning. Jag tror att både våra fans och HIF:s håller med om att en försommarkväll med bra väder känns mer lockande än snö och blåst. Vi passar på att påminna om att redan köpta biljetter gäller, konstaterar Susanne Nilsson, HBK:s klubbchef.

För er som köpte biljett till den inställda matchen gäller följande:
Vill ni få biljettsumman återbetald till ert konto så går det bra till och med 19e april. Transticket (vår biljettleverantör) sätter tillbaka pengarna och på ert konto kommer pengarna synas samma dag som de köptes. Låt säga att de köptes 4:e februari får du scrolla tillbaka till det datumet på din internetbank för att se återföringen av pengarna.

Biljettköpare har tills 19:e april på sig att återköpa sin biljett, annars gäller den som entré den 14:e juni. Redan inköpt biljett gäller alltså för matchen.